12.-13.08.2017 Karkkilassa

Jännittävä multisportkilpailu joka käydään nimensä mukaisesti yön aikana. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa viime kerrasta saadun hyvän palautteen siivittämänä. Yön pimeys ja kilpailun aikana aamu-usvassa kirkastuva päivä tuovat kilpailuun oman mausteensa. Seikkailussa edetään maastossa jalan, pyörällä sekä osin myös vesistössä. Kilpailukeskuksena toimii Karkkilan Högfors Ruukin historiallisesti merkittävä tehdasalue ympäristöineen. Sarjoina yösuunnistustaitoja ja taktiikkaa haastava ELITE-sarja sekä selkeällä, nopeammalla reitillä toteutettava CHALLENGE-sarja.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Radat valmiina, ilmoittautumisaikaa reilu viikko

Kilpailun radat ovat karttojen tulostusta vaille valmiit. Ratamestari on loihtinut Karkkilasta ja lähistöltä oivallisia reittejä ja rastivälejä kilpailijoiden suoritettavaksi. Sääukko ennustaa yöksi alimmillaan 13C, ei sadetta. Kilpailukeskus hakee veroistaan, vaihtoalue on sisäänajettavaa mallia, aamiaista tarjolla maaliintulon jälkeen, pikkupurtavaa mahdollista hankkia kisakeksesta koko yön ajan.

Vielä on reilu viikko aikaa ilmoittautua. Varmista paikkasi Karkkilan yössä ja ilmoittaudu tästä.

Jotta osallistuminen ei jäisi kalustosta tai muusta 'pikkuasiasta' kiinni, yhteistykumppaniltamme saat edullisesti vuokralle mm. pyörät, kanootit, märkkärit, yms. (Karkkilan yössä tosin tarvitset vain pyörän omasta takaa, märkkäriä et ollenkaan :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti