12.-13.08.2017 Karkkilassa

Jännittävä multisportkilpailu joka käydään nimensä mukaisesti yön aikana. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa viime kerrasta saadun hyvän palautteen siivittämänä. Yön pimeys ja kilpailun aikana aamu-usvassa kirkastuva päivä tuovat kilpailuun oman mausteensa. Seikkailussa edetään maastossa jalan, pyörällä sekä osin myös vesistössä. Kilpailukeskuksena toimii Karkkilan Högfors Ruukin historiallisesti merkittävä tehdasalue ympäristöineen. Sarjoina yösuunnistustaitoja ja taktiikkaa haastava ELITE-sarja sekä selkeällä, nopeammalla reitillä toteutettava CHALLENGE-sarja.

lauantai 13. elokuuta 2016

Kilpailun tulokset julkaistu ja palkinnot jaettu

Tuloksiin pääset seuraavasta linkistä:

TULOKSET

Kuva ja videomateriaalia löytyy runsaasti jo kilpailun facebook sivuilta, mutta lisää on luvassa myöhemmin tämän sivuston galleriaan. 

Kilpailuorganisaatio kiittää kilpailijoita, yhteistyökumppaneita, talkoohenkilöitä sekä kilpailua sosiaalisessa mediassa seurannutta yleisöä. Tällä hetkellä saamamme palautteen perusteella kilpailu voi saada jatkoa. Kilpailu oli ensimmäinen järjestämämme ja meille jäi paljon kehitettävää, mutta heräsi myös paljon uusia ideoita. Otamme palautetta mielellämme vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti