12.-13.08.2017 Karkkilassa

Jännittävä multisportkilpailu joka käydään nimensä mukaisesti yön aikana. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa viime kerrasta saadun hyvän palautteen siivittämänä. Yön pimeys ja kilpailun aikana aamu-usvassa kirkastuva päivä tuovat kilpailuun oman mausteensa. Seikkailussa edetään maastossa jalan, pyörällä sekä osin myös vesistössä. Kilpailukeskuksena toimii Karkkilan Högfors Ruukin historiallisesti merkittävä tehdasalue ympäristöineen. Sarjoina yösuunnistustaitoja ja taktiikkaa haastava ELITE-sarja sekä selkeällä, nopeammalla reitillä toteutettava CHALLENGE-sarja.

maanantai 15. toukokuuta 2017

ANC 2017 reittien suunnittelu hyvässä vauhdissa

Hyvä kilpailu edellyttää aina myös hyvän ja toimivan reittisuunnitelman. Osuuksien suunnittelussa panostetaan selkeyteen, mutta tietenkin matkaa täytyy maustaa muutamilla haasteilla ja vaihtoehtoisilla reittivaihtoehdoilla.


Otamme Avantin kilpailutyöryhmään mukaan mielellämme myös lisää vapaaehtoisia. Hyvällä porukalla yhdessä tekemisessä on mieletöntä energiaa.

Yhteistyöyrityksien tuki on ensiarvoisen tärkeää kilpailu- ja seuratoiminnan mahdollistamiseksi. Mikäli yrityksenne on kiinnostunut tukemaan tapahtumaa tai osallistumaan toimintaamme, niin olkaa rohkeasti yhteydessä.

Sähköpostiosoite: avanti.adventure@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti